Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - Wersja do druku +- Fallout-Equestria.pl (https://fallout-equestria.pl) +-- Dział: Offtopic (https://fallout-equestria.pl/forumdisplay.php?fid=11) +--- Dział: Offtopic (https://fallout-equestria.pl/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) (/showthread.php?tid=120) |
Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - Kamikun - 17-04-2014 Rozpocząłem pisanie Własnego Fanfica. Fallout Equestira: G.E.C.K. Szukam osoby chętnej przyłożyć swoje kopytko do tej produkcji. ![]() ![]() Nie dysponuje słomianym zapałem, więc nie ma o to strachu. Po trzech rozdziałach słuch o mnie się nie urwie. ![]() Tak Więc Grammar Nazi przybywajcie... ;p (Ci normalni również) Jeśli jesteście zainteresowani piszcie w komentarzach albo na priv. Jeśli nie jesteście zainteresowani a chcecie tylko się o coś zapytać, albo wtrącić. Też piszcie tutaj. RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - johnerwis - 17-04-2014 Cóż gramatycznym nazistą nie jestem, ale i tak mogę pomoc zaoferować. Ja oraz GreenScratch jako zaprzyjaźnieni twórcy, sprawdzamy i korygujemy nasze fanfici. Jeżeli Green nie będzie miał nic przeciwko, możesz się przyłączyć do naszej malutkiej grupki. Jeżeli będziesz miał jakiś problem to wspólnie da się go rozwiązać. RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - Kamikun - 17-04-2014 Bardzo chętnie przyłączyłbym się do jakiegoś wesołego stadka tłumaczy. ![]() RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - johnerwis - 17-04-2014 Nasza grupka... Cóż... podsyłamy sobie nasze prace, zaznaczamy błędy: Zarówno ortograficzne jaki canoniczne, oraz obgadujemy sobie jakieś ewentualne niedopowiedzenia. To taka szeroko zakreślona opinia, recenzja i korekta w jednym. Jeżeli masz TeamSpeak'a to możesz się do nas dosiąść na kanale i pójdzie wszystko bardzo sprawnie, a jeżeli nie masz... Well, też pójdzie sprawnie ale bez zabawnych pogaduszek w tle... RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - Kamikun - 17-04-2014 Aktualnie siedzę w Domu i nie mam dostępu do internetu, ale jak wrócę na uczelnię to tam będę mieć laptopa. ![]() Jutro Tobie wyślę pierwszy rozdział, tylko sam go przejrzę jeszcze raz na chłodno i postaram się wyłapać co się da. (naturliś if U want this) Od środy powinienem mieć dostęp do TS'a. Dzięki za odpowiedź. RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - GreenScratch - 17-04-2014 Ekhem... RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - Kamikun - 17-04-2014 Może tabletkę na kaszel? (albo dwanaście?) :p Co o tym pomyśle myślisz Green? RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - GreenScratch - 17-04-2014 Hue... Hue... Jak najbardziej za. Ja tutaj tylko w jednej sprawie: "Jutro Tobie wyślę pierwszy rozdział," - zapomnieli o mnie. :'( RE: Do Gramatycznych Nazistów (Pomoc w Fanficu) - Kamikun - 17-04-2014 Również i Ty do ode mnie dostaniesz. Wybacz, że Cię wykluczyliśmy. Dam Wam hot linka na Priv mesydż. W pierwszym rozdziale nie ma zbyt wiele. Ot koło 4k słów. |