05-02-2014, 16:30
Witam, czy ktoś byłby tak miły i mógł mi podesłać oryginalne ekrany ładowania z Fallouta: New Vegas?
Loading screeny
|
05-02-2014, 16:30
Witam, czy ktoś byłby tak miły i mógł mi podesłać oryginalne ekrany ładowania z Fallouta: New Vegas?
05-02-2014, 18:04
05-02-2014, 18:10
Dzięki zwłaszcza za bonus... A teraz sprostowanie, nieco źle wyraziłem też swe pytanie...
Rozchodzi mi się o zawartość folderu Data/Textures/Interface, gdyż po wgraniu moda mam duże opóźnienia w grze i zależy mi na powrocie do oryginalnych ekranów.
05-02-2014, 18:17
To potrzebujesz kogoś kto ma na dysku NV.
A spróbuj jeszcze wywalić wszystko z interface. Albo raczej wyciąć to co tam masz i przenieś do jakiegoś folderu zastępczego, na wypadek gdyby to nie zadziałało. Gra powinna wtedy zaczytać sobie wszystko z archiwów i odtworzyć to co klasycznie tam powinno być.
05-02-2014, 18:21
Ok, muszę interweniować zanim będzie za późno.
Proszę o nie umieszczanie na forum linków do nielegalnej lub pirackiej treści. Lub czego kolwiek łamiącego prawo autorskie. Chcecie takie rzeczy sobie wysyłać, róbcie to na jakiś komunikatorach lub w ostateczności PW. Byle bym nie zobaczył tego ogólnie dostępnego. Ja po porostu nie chce mieć na głowie jakiś prawników :I |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|