13-01-2015, 16:38
Tak szybko się mnie nie pozbędziecie
Przywitaj się :)
|
13-01-2015, 16:38
Tak szybko się mnie nie pozbędziecie
13-01-2015, 16:44
To ty chyba jeszcze nas nie znasz. Daje ci dwa tygodnie i będziesz błagał by cię ktoś cię odciął od internetu byś nie mógł tu więcej wejść :I
13-01-2015, 16:50
Jestem nowym użytkownikiem, więc kwestia że was nie znam jest prawdą, ale spróbuje wytrzymać dłużej, może ze trzy tygodnie
13-01-2015, 16:51
Dwa, nie więcej. Postaram się ci za bardzo umysłu nie zniszczyć. Może po kilku latach leczenia będziesz mógł znowu funkcjonować jak człowiek.
13-01-2015, 16:55
Spoko
No to zdrówko
16-01-2015, 23:04
Witam Wszystkich :G
Jestem Wolf tzn tak mnie nazywali za granicą przez przeszło 9 lat jak byłem w fandomie furry ale stwierdziłem że to nie dla mnie . Skoro wszyscy tak bardzo krytykują fandom Brony to stwierdziłem że musi być fajny :G Pomijając główne forum na które nie można się zarejestrować :G
Najlepszym sposobem na życie jest bycie sobą
16-01-2015, 23:46
Witamy!
Z fandomu furry znam parę osób i jedyne, co mogę stwierdzić, to to, że bywa naprawdę różnie. Bronies zdecydowanie się od nich różnią. Ale różnice te polecam odkryć samemu
Pięć warunków dobrego tłumaczenia:
Pierwszy: Znajomość języka i umiejętne jej wykorzystanie Drugi: Możliwość poświęcenia się tłumaczeniu w czasie wolnym Trzeci: Niewyobrażalny zapas chęci oraz samozaparcia Czwarty: Znajomość uniwersum Piąty: Odczuwanie przyjemności z tego, co się robi. Każdy z tych warunków można porównać do części w mechanizmie zegarka: Brak jednej z nich powoduje zatrzymanie się całości. Opad: Konioziemia - Projekt Horyzonty!
17-01-2015, 00:01
(16-01-2015, 23:46)Kingofhills napisał(a): Witamy! Nie mogłem się zarejestrować na "głównej" (chyba) stronie Polskiego fandomu brony i za czacie na jakieś grze brony się spytałem X3 Zostałem zbluzgany za posiadanie nicku Wolf i zjechany równo X3 Jak narazie widzę tutaj spore podobieństwo Widocznie znasz kogoś małoznaczącego bo po w Fandomie furry na początku już każdy wie o co innym futrom chodzi i co robią
17-01-2015, 12:35
Chodziło mi raczej o różnice w charakterach i zachowaniach. Ale tak jest wszędzie. Poza tym chyba każdy wie, o co chodzi futrzakom i co robią.
W każdym razie witamy. Mam nadzieję że się nie zawiedziesz.
Pięć warunków dobrego tłumaczenia:
Pierwszy: Znajomość języka i umiejętne jej wykorzystanie Drugi: Możliwość poświęcenia się tłumaczeniu w czasie wolnym Trzeci: Niewyobrażalny zapas chęci oraz samozaparcia Czwarty: Znajomość uniwersum Piąty: Odczuwanie przyjemności z tego, co się robi. Każdy z tych warunków można porównać do części w mechanizmie zegarka: Brak jednej z nich powoduje zatrzymanie się całości. Opad: Konioziemia - Projekt Horyzonty!
17-01-2015, 13:52
(17-01-2015, 12:35)Kingofhills napisał(a): Chodziło mi raczej o różnice w charakterach i zachowaniach. Ale tak jest wszędzie. Poza tym chyba każdy wie, o co chodzi futrzakom i co robią. Ja też X3 Chociaż muszę przyznać że narazie większość jakoś nie przepada ze mną już tylko ze względu na mój nick i że jestem ex furry
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|