17-01-2015, 14:29
To że lubisz yiffing powinno być mało znaczące ale zawsze znajdzie się ktoś komu to nie pasuje.
Przywitaj się :)
|
17-01-2015, 14:29
To że lubisz yiffing powinno być mało znaczące ale zawsze znajdzie się ktoś komu to nie pasuje.
17-01-2015, 14:49
(17-01-2015, 14:29)duh7 napisał(a): To że lubisz yiffing powinno być mało znaczące ale zawsze znajdzie się ktoś komu to nie pasuje. To mnie rozwaliło X3 Dołączyłem do furry jak miałem 12 lat i dopiero w wieku 17 dowiedziałem się o "mrocznej stronie fandomu" X3 W fandomie wiele złego się mówiło o fandomy brony więc stwierdziłem że na pewno gorszy od fandomu furry nie jest więc stwierdziłem że dołączę :G
Najlepszym sposobem na życie jest bycie sobą
17-01-2015, 15:14
Ja tam do futrzaków nic nie mam i uważam że są urocze co niektóre.
Hejters gona hejt. a dywizom bronych jest "love and tolerate all shit that come from u" Sam brony nie jestem żeby nie było ale lubię MLP ze względu na treść.
17-01-2015, 15:30
(17-01-2015, 15:14)duh7 napisał(a): Ja tam do futrzaków nic nie mam i uważam że są urocze co niektóre. Kiedyś fandom furry był inny . Chodziło w nim o coś innego niż ruchanie i fapanie do artów . Chociaż jak brałem zamówienia na arty to nie powiem , pieniądze z tego były Głównie w fandomach szukam ludzi do grania i gadania x3 Bo o związkach (Jako że jestem bi) nie ma mowy bo zapewnie fandom fandomowi równy w tym przypadku
Najlepszym sposobem na życie jest bycie sobą
13-04-2015, 12:03
Nom cześć ale mógłbyś powiedzieć coś więcej o sobie.
28-04-2015, 10:30
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2015, 10:30 przez sowaqqbasia.)
Cześć. Mam na imię Basia, 23 lata. Moje zamiłowania po godzinach to sport, motoryzacja i muzyka. Pozdrawiam
07-04-2016, 21:17
... czemu dopiero teraz to znalazłem ... ? Ech muszę uważniej przeglądać tematy ... a wiec Teraz oficjalnie witam wszystkich obecnych
Jestem Piotr ( wolę nik Green ) Imię Green pochodzi od wymyślonej prze ze mnie postaci ( Ludzkiej ) ale ma swój pegazi odpowiednik p.s Przyjaciele Greena opisani w mojej Karcie Postaci również mają swe ludzie odpowiedniki ( Z małą różnicą w imionach ) Poza tym mam 18 lat i uczęszczam do Liceum. - Jestem ścisłowcem więc jak można się domyślić lubię Fallouta i nie znam Angielskiego za dobrze A tak poza tym jestem pasjonatem książek fantastycznych i gier z ciekawą fabułą Moim ulubionym kucykiem z Fallouta jest BlackJack A z serialu Luna To tyle cześć wszystkim. - musiałeś się rozpisywać z tym co ? Nie mogłeś tylko się przedstawić i zakończyć jak normalny człowiek ? - Wiesz dobrze, że nie jestem normalny - Ech ... czy chociaż raz nie możesz zrobić tego co mówię ... Chwila czy ty właśnie opisujesz naszą rozmowę ? ! - eee ... szlak
Przygoda to nie zawsze pasmo zwycięstw i niezwykłych bitew, czasem jest nią tułaczka i ucieczka ale najważniejsze jest to by trzymać się razem i nie chować się za niezniszczalnymi ścianami bo jesteś w nich uwięziony i nigdy się nie uwolnisz.
24-04-2016, 17:43
Hej jestem Krzyś! Mam 18 lat i chodzę do liceum.
Możecie mnie nazywać Krzyś, Kris lub (od mojego niku) the One... green zawsze się tak rozpisujesz?? To lekka przesada. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|