01-10-2016, 17:44
Spokojnie. Bo jeszcze ci się obwody w tej stalowej puszce, którą nazywasz głową, przegrzeją.
Ostatni post wygrywa :D
|
01-10-2016, 17:44
Spokojnie. Bo jeszcze ci się obwody w tej stalowej puszce, którą nazywasz głową, przegrzeją.
02-10-2016, 07:36
Dzięki Mara wiedziałem, że jesteś mistrzynią w ... przetrząsaniu juk nieuważnym kucykom. A teraz ... chwila moment ...
O mój Boże, kto dotykał mój puchar !? Who touch MY CUP !
Przygoda to nie zawsze pasmo zwycięstw i niezwykłych bitew, czasem jest nią tułaczka i ucieczka ale najważniejsze jest to by trzymać się razem i nie chować się za niezniszczalnymi ścianami bo jesteś w nich uwięziony i nigdy się nie uwolnisz.
02-10-2016, 09:19
Bo jest taki śliczny. Daj jeszcze go po trzymać~ no daj.
02-10-2016, 21:56
* łup ! * Cios saperką
- A więc na czym to ja skończyłem ? - A nie ważne ... teraz młody pucharze nauczymy się wystrzelać z bazuki do tych biegających wkoło nas kucyków ... ale ostrożnie ! * kaboom * - Żołnierzu omal mnie nie zabiłeś ! - Już cię lubię ... hahaha
Przygoda to nie zawsze pasmo zwycięstw i niezwykłych bitew, czasem jest nią tułaczka i ucieczka ale najważniejsze jest to by trzymać się razem i nie chować się za niezniszczalnymi ścianami bo jesteś w nich uwięziony i nigdy się nie uwolnisz.
03-10-2016, 00:27
*Wystrzał*
- Ah...Piss - powiedział snajper. - Hold still! *Wystrzał* - See ya! - powiedział snajper trafiając żołnierza. - You're all a bunch of no-hopers! - I am fully charged. - powiedział Medyk. - Ready to charge! - powiedział drugi medyk. - Charge me, Charge me. - powiedział snajper. - Get zem. Raus, Raus! - krzyknął pierwszy medyk. - Auf wiedersehen, Dummkopfs! - krzyknął drugi Medyk. - This is going to go be a real piece of piss, you bloody fruit shop owners! - powiedział Snajper, mówiąc kolejne obraźliwe słowa, będąc pod wpływem Ubercharge i Kritzcharge. - I'm gonna blow the inside of ya head all over four counties! *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga* *Wystrzał* *Crit* *Śmierć wroga*
03-10-2016, 07:38
-to wy do siebie strzelajcie, a w tym czasie może sobie pójdę... siema!-Powiedział pewien kuc, zza którego wystawał kawałek pucharu.
03-10-2016, 09:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-10-2016, 09:59 przez Red_Eye_PL/USA.)
- See ya! - powiedział snajper trafiając w głowę Szabrownika....
- This is maine now! - powiedział żołnierz. - Maggots *kaaboom*
03-10-2016, 13:21
Yyy... liberum veto!
03-10-2016, 16:28
- Medic! - krzyknął Gruby.
- Yes? - mówi Medyk. - We go together, Doctor. - mówi dalej Gruby. - I am Heavy Weapons Guy, and this is my new weapon. - Charge now, Doctor! - krzyknął Gruby. - Schnell! Go get zem! - powiedział Medyk. - I am bulletproof! - krzyknął Gruby wystrzeliwywując setki pocisków w Szabrownika robiąc z niego "Ser szwajcarski". *Wystrzał z snajperki* - See ya! - krzyknął snajper trafiając mi w głowę zamieniając ją w krwawą mgiełkę. - Thanks for standin' still, wanker. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|