Liczba postów: 314
Liczba wątków: 3
Reputacja:
5
W jakim czasie twoja postać znajduje się w uniwersum?
Przeczytałeś horyzonty?
Jeśli nie to polecam ci szczególnie ostatnie 10 rozdziałów.
Czytałeś inne ficki? Na pewno robotokuce przypadną ci do gustu więc zarzuciłbym paroma tytułami niestety wszystkie po angielsku.
Masz własnego deviantarta czy inna strone gdzie swoje prace umieszczasz?
Liczba postów: 240
Reputacja:
1
Ulubiony kucyk: Tempest
25-05-2017, 14:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-05-2017, 18:28 przez kazik.)
nigdzie nie umieszczam prac prócz tu mimo że posiadam deviant art. ( nie przepadam za pokazywaniem prac większej grupie ludzi. trochę mnie kosztowało aby wstawić tu jedną ze swoich prac ) No i jeszcze nie rysuję aż tak ładnie aby wstawiać na platformę artystyczną. Czytałem project horizons do 17 rozdziału i teraz powoli tłumaczę resztę bo nikt tego nie robi ( ze słownikiem i z pomocą chrzestnego który mieszka w angli w przypadkach urzycia zwrotów potocznych), 26 rozdziałów Fallout Equestria od kkat, i to co narazie jest z Fallout: Equestria - Crimson Tide.
akcja mojego fica będzie się rozpoczynać mniej więcej z 3 lata przed wyjściem LittlePip ze stajni.
Liczba postów: 316
Reputacja:
8
Ulubiony kucyk: To nie kucyk, ale cii...
Skąd wytrzasnąłeś taką wieżę?
Reputacja:
1
jeżeli ci chodzi o wieżę czołgu to tak jakoś wyszła bo rysowałem z głowy a nie przerysowałem, Jeżeli wolisz kwadratowe to powiedz to następny pojazd zrobię bardziej w latach 30 XXw
Liczba postów: 316
Reputacja:
8
Ulubiony kucyk: To nie kucyk, ale cii...
Na T-14 bym się nie obraził XP ale wojenne kwadraciaki prawie zawsze w modzie (szczególnie tygrys królewski).
Reputacja:
1
ok. to po patrzę na zdjęcia tych czołgów i zrobię na ich wzór jeden lub dwa szkice
Liczba postów: 438
Liczba wątków: 6
Reputacja:
5
Ulubiony kucyk: Red Eye, Blackjack, Steel Hooves, The Grand Pegasus Encleve Soldiers
heh fajnie to wygląda hehe
widzę masz wiele czasu za wiele hehe
Reputacja:
1
właśnie przeciwnie, ale czasami rysuje aby się uspokoić, a po używki nie mam ochoty sięgać