18-04-2020, 22:31
Gdy Xander usłyszał słowa Blue to przechylił głowę na bok z wyrazem twarzy mówiącym: "you wot mate?!" Chwilę później spojrzał na klacz ziemną. - Mam się nią zająć...? Jak? Co ja mam? Zatańczyć może, czy ją zastrzelić...? - Po tych słowach zdał sobie sprawę że mogło to źle zabrzmieć. - Spokojnie, nie mówię serio. - Powiedział odwracając się do Rain z niezręcznym uśmiechem. - Skąd pomysł że potrafię radzić sobie z... - Kiedy zebra się odwróciła to zobaczyła Blue leżącą już obok Sharpa. -... Kucykami. Noszjapierdole... - Strzelił Facehoofa i ciężko westchnął.
"Zajebiście" Pomyślał po paru sekundach młodzik i odwrócił się do Rain. - No to teraz faktycznie zostaliśmy sami... Ech. - Xander rozejrzał się dookoła, wtedy do głowy wpadł mu pomysł. - Chcesz obadać resztę tego zapyziałego bunkra? Wiem że jest tu jeszcze przynajmniej jeden poziom niżej. - Zapytał kierując się w stronę szatni z której przyszedł, ale zatrzymał się w przejściu czekając na odpowiedź klacz.
"Zajebiście" Pomyślał po paru sekundach młodzik i odwrócił się do Rain. - No to teraz faktycznie zostaliśmy sami... Ech. - Xander rozejrzał się dookoła, wtedy do głowy wpadł mu pomysł. - Chcesz obadać resztę tego zapyziałego bunkra? Wiem że jest tu jeszcze przynajmniej jeden poziom niżej. - Zapytał kierując się w stronę szatni z której przyszedł, ale zatrzymał się w przejściu czekając na odpowiedź klacz.