Xander chwilę mocował z pancerzem martwego kucyka, ale wreszcie udało mu się usunąć wierzchnią część jego ubioru. Po przeszukaniu kieszeń i pobieżnym oględzinom fantów, włożył je do kieszeni własnej kurtki. Dobra. Moim znaleziskom przyjrzę się dokładniej za chwilę ale na razie, to muszę przesunąć to ciało bliżej stosu. Może wtedy nikt się nie zorientuje że przy nim grzebałem. Powinienem się chyba cieszyć że poszło w miarę prosto, słyszałem o takich którzy trzymali cenne rzeczy, jak to się fachowo mówi, w jamach ciała. Ciarki mnie przechodzą na samą myśl o tym że musiał bym jeszcze grzebać w czyichś flakach.
Młodzik po chwili rozmyślania ponownie chwycił ciało karawaniarza i podciągną je bliżej stosu. Następnie podszedł do swoich rzeczy. Założył juki a następnie swój płaszcz, naciągną kaptur na głowę lecz nie opuszczając maski na twarz. Po tym zabiegu wyciągną z kieszeni notes oraz nabój który znalazł przy ciele. Notes zaraz przejrzę, ale jestem także ciekaw, po co mu ten nabój? Może miał jakąś wartość sentymentalną albo coś, kto go tam wie? Zebra usiadła na ziemi położywszy przed sobą notes, lecz zanim zaczęła go czytać uniosła nabój w pobliże ucha i parę razy potrząsnęła. Ogier nasłuchiwał charakterystycznego dźwięku przesypującego się prochu.
[ Co Xander znajdzie w notesie i co usłyszy w naboju? ]
Młodzik po chwili rozmyślania ponownie chwycił ciało karawaniarza i podciągną je bliżej stosu. Następnie podszedł do swoich rzeczy. Założył juki a następnie swój płaszcz, naciągną kaptur na głowę lecz nie opuszczając maski na twarz. Po tym zabiegu wyciągną z kieszeni notes oraz nabój który znalazł przy ciele. Notes zaraz przejrzę, ale jestem także ciekaw, po co mu ten nabój? Może miał jakąś wartość sentymentalną albo coś, kto go tam wie? Zebra usiadła na ziemi położywszy przed sobą notes, lecz zanim zaczęła go czytać uniosła nabój w pobliże ucha i parę razy potrząsnęła. Ogier nasłuchiwał charakterystycznego dźwięku przesypującego się prochu.
[ Co Xander znajdzie w notesie i co usłyszy w naboju? ]