01-05-2014, 19:10
Witajcie. Jestem Infenrum, Arcydemon. Miło mi was wszystkich poznać. Mam nadzieje że niektórzy mnie kojażą. (W tym dobrym sensie oczywiście) Mam nadzieje się tu świetnie i bezspoilerowo bawić. Nie przeczytałem całego FoE. Zacząłem czytać pare miesięcy temu, miałem paro miesięczną przewrę i wróciłem do ostrego czytania. A właśnie! Ważna rzecz. Moja ortogriafia może.... Pozostawiać wiele ro życzenia. Nie mam dyslekcji czy czegoś w tym stylu, mieszkam od paru lat w Holandii i nie mam za wiele styczności w językiem polskim. Dlatego mogę robić czasem dużo błędów. Jeśli ktoś mi je będzie wytykał będe bardzo wdzięczny. Zawsze się czegoś naucze. Staram się zrobić tym postem jak najlepsze wrażenie i co ważniejsze pokazać jakim jestem optymistą. Bo jestem dużym optymistą. Co by tu jeszcze o sobie powiedzieć...? Hmmm... Imienia, nazwiska i wieku nie zdradzę. Będe korzystał z jakże wygodnej anonimowości którą daje internet. Mam nadzieje również że po moich wypowiedziach wyrobię sobię tu dobrą opinie. A zależy mi na tym. Spójrzcie tylko na to forum! WoW! Strasznie mi się podoba kolorystyka. Bardzo przyjamne dla mojego arcydemonicznego oka. Więc... Jeszcze raz was arcydemonicznie witam, mam nadzieje że mój czas spędzony tutaj będzie czasem spędzonym dobrze.