18-05-2014, 19:21
Dzień dobry, kucyki! Jeżeli ktoś jeszcze nie spostrzegł, nazywam się Celofyz. Jak tu trafiłem? Otóż dawno, dawno temu znalazłem tłumaczenie tego niesamowitego fica, jakim jest Fallout: Equestria. A wówczas przetłumaczonych było jedynie sześć rozdziałów, które przemieliłem za jednym zamachem. Teraz, po latach postanowiłem, że poszukam znowu tego fica, będą pewnym, że przetłumaczono już więcej. I tak oto znalazłem wasze forum
No to tak może powiem coś wo sobie. Słucham głównie metalu (choć czasem najdzie mnie na klasykę, a jeszcze rzadziej, ale jednak, na hip-hop). Do moich ulubionych zespołów należą Sabaton, Hunter, Nightwish, oraz System of a Down.
Mógłbym jeszcze o sobie pisać dużo, dużo... alem jest leń. Jak coś chcecie wiedzieć - pytajcie
No to tak może powiem coś wo sobie. Słucham głównie metalu (choć czasem najdzie mnie na klasykę, a jeszcze rzadziej, ale jednak, na hip-hop). Do moich ulubionych zespołów należą Sabaton, Hunter, Nightwish, oraz System of a Down.
Mógłbym jeszcze o sobie pisać dużo, dużo... alem jest leń. Jak coś chcecie wiedzieć - pytajcie