19-05-2014, 15:41
(18-05-2014, 21:02)Kamikun napisał(a): A teraz uzasadnij! Ot co. Myśli, że wymienił i już ma fajrant
Czyż nie wspominałem, że jestem leniwy? Ale już to nadrabiam
Ale po mnie nie spodziewaj się specjalnie długich i rozbudowanych wypowiedzi.
Na początek Twilight Sparkle. Jedna z pierwszych postaci, jakie poznajemy w serialu. Lubi czytać książki, przyswajać wiedzę, gdyby mogła, wchłonęła by wszystkie dziedziny nauki i w tym jest do mnie całkiem podobna. Lubię się ciągle czegoś uczyć, o ile coś jest na tyle ciekawe, żebym miał chęci się uczyć. No i niezbyt często pojawiam się w gronie przyjaciół...
Ach, jeszcze jedno. Twi jest powierniczką elementu magii, jedną z najlepszych czarodziejek. Magia. Zawsze lubiłem fantasy... nie jestem wielkim fanem fantasy, ale lubię.
Księżniczka Luna, pierwsza antagonistka, cudownie odmieniona dzięki wielkiej magii elementów harmonii. Suwerenka nocy, wydająca rozkazy księżycowi, zdobiąca nocne niebo teatrem gwiazd. Potrafi zaglądać w nasze sny i wpływać na nie.
Lubię noc, lubię marzyć, odpływać do innych światów. Czy na prawdę trzeba dużo się rozpisywać w tej kwestii?
Zecora. U niej podoba mi się ta aura tajemniczości. No właśnie, tajemniczość chyba wyraźnie wskazuje na to, że nie wiele można o niej napisać A, no i rymuje!