15-10-2014, 19:44
Jak dotąd próby brania udziału w PBFach pokazywały mi, że nie lubię tego i się do tego nie nadaję, ale ostatnia taka dawno była, więc może warto spróbować znowu... Szczególnie dlatego, że bardzo mnie tym zainteresowałeś. Mówisz o zasobach... pierwsze, co mi do głowy przychodzi, to moje kochane eRTeeSy. Czy będzie to wyglądało tak, że jeśli mamy np. 350 jednostek drewna i 200 kapsli, to możemy sobie strzelić palisadę (o ile mamy budowniczych), a posiadanie żelaza/metalu/złomu/jak-zwał-tak-zwał i odpowiedniego rzemieślnika pozwoli nam na produkcję broni (w zależności od kaprysów rzemieślnika)? I patrząc na wzmianki o rolnikach i zdobywaniu żarcia widzę, że przewidywana jest śmierć głodowa.
A i jeszcze jedno pytanko będzie, ja zawsze mam jakieś pytania. Istnieć będzie tylko jedna osada, czy, gdyby magicznie przybyło graczy, istnieje możliwość powstania kolonii?
A i jeszcze jedno pytanko będzie, ja zawsze mam jakieś pytania. Istnieć będzie tylko jedna osada, czy, gdyby magicznie przybyło graczy, istnieje możliwość powstania kolonii?