13-11-2014, 21:53
- Hmmm pomyślmy... – Powiedziała spuszczając wzrok z ogiera. – Ja, White, Blue, Sharp i Hilo to wszystko jednorożce, więc odpadają. Natomiast z kucyków ziemnych mamy tylko: Inon Scale, która już najdłużej ciągnie. Rainfall, która bardziej się przyda ze swoją kosiarką. Kalekę bez nogi. Nowego, którego koniecznie trzeba zmienić. I poza tym jest jeszcze Rust... Czy jak mu tam. On jest jakiś dziwny i wątpię by się zgodził. Zwłaszcza, że już się wymęczył na swojej misji szpiegowskiej.
- No cóż, zostają jeszcze Ty i twój siostrzeniec. – Powiedziała klacz, ponownie spoglądając na starszego ogiera. Wygląda na to, że wasza dwójka będzie musiała to pociągnąć, tak czy tak. – Rzuciła płasko uśmiechając się do kucyka obok. - Dobra, zatrzymaj wozy, a ja coś jeszcze pomyślę.
- No cóż, zostają jeszcze Ty i twój siostrzeniec. – Powiedziała klacz, ponownie spoglądając na starszego ogiera. Wygląda na to, że wasza dwójka będzie musiała to pociągnąć, tak czy tak. – Rzuciła płasko uśmiechając się do kucyka obok. - Dobra, zatrzymaj wozy, a ja coś jeszcze pomyślę.