07-04-2016, 21:17
... czemu dopiero teraz to znalazłem ... ? Ech muszę uważniej przeglądać tematy ... a wiec Teraz oficjalnie witam wszystkich obecnych
Jestem Piotr ( wolę nik Green ) Imię Green pochodzi od wymyślonej prze ze mnie postaci ( Ludzkiej ) ale ma swój pegazi odpowiednik
p.s Przyjaciele Greena opisani w mojej Karcie Postaci również mają swe ludzie odpowiedniki ( Z małą różnicą w imionach )
Poza tym mam 18 lat i uczęszczam do Liceum. - Jestem ścisłowcem więc jak można się domyślić lubię Fallouta i nie znam Angielskiego za dobrze
A tak poza tym jestem pasjonatem książek fantastycznych i gier z ciekawą fabułą
Moim ulubionym kucykiem z Fallouta jest BlackJack
A z serialu Luna
To tyle cześć wszystkim.
- musiałeś się rozpisywać z tym co ? Nie mogłeś tylko się przedstawić i zakończyć jak normalny człowiek ?
- Wiesz dobrze, że nie jestem normalny
- Ech ... czy chociaż raz nie możesz zrobić tego co mówię ... Chwila czy ty właśnie opisujesz naszą rozmowę ? !
- eee ... szlak
Jestem Piotr ( wolę nik Green ) Imię Green pochodzi od wymyślonej prze ze mnie postaci ( Ludzkiej ) ale ma swój pegazi odpowiednik
p.s Przyjaciele Greena opisani w mojej Karcie Postaci również mają swe ludzie odpowiedniki ( Z małą różnicą w imionach )
Poza tym mam 18 lat i uczęszczam do Liceum. - Jestem ścisłowcem więc jak można się domyślić lubię Fallouta i nie znam Angielskiego za dobrze
A tak poza tym jestem pasjonatem książek fantastycznych i gier z ciekawą fabułą
Moim ulubionym kucykiem z Fallouta jest BlackJack
A z serialu Luna
To tyle cześć wszystkim.
- musiałeś się rozpisywać z tym co ? Nie mogłeś tylko się przedstawić i zakończyć jak normalny człowiek ?
- Wiesz dobrze, że nie jestem normalny
- Ech ... czy chociaż raz nie możesz zrobić tego co mówię ... Chwila czy ty właśnie opisujesz naszą rozmowę ? !
- eee ... szlak
Przygoda to nie zawsze pasmo zwycięstw i niezwykłych bitew, czasem jest nią tułaczka i ucieczka ale najważniejsze jest to by trzymać się razem i nie chować się za niezniszczalnymi ścianami bo jesteś w nich uwięziony i nigdy się nie uwolnisz.