12-05-2013, 11:01
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-05-2013, 11:49 przez SHERMAN222.)
-Star! lecisz po tamtą z Pip-Buckiem i przyprowadź ją do barykady, rozkaz do wszystkich - strzelać oszczędnie i z przycelowaniem, nie marnować amunicji na serię chyba że wróg będzie blisko, wybić mi wszystkich z bronią białą i każ Najemnikom żeby położyli zaporowy na atakujących. Przyciśniemy ich i ja lecę w prawo, musicie zrobić tak żeby nawałnica ustała bo na tą chwile nie przejdę. Rain jak dotrze do barykady niech kosi wszystko i wszystkich. I proszę żebyś uważała na własną dupę! A teraz leć!
Po tym monologu zajęła miejsce za barykadą, czuła się jak generał - obserwowała ruchy i toczącą się bitwę, co chwilę wymierzała w kierunku jednego z napastników i strzelała, powtarzając ten ruch raz po raz w odstępach czasowych. Skupiła się głównie na napastnikach posiadających bron białą.
[Pytanie do GMa: jak daleko od nas są wrogowie?, potrzebne mi dokładne dane - jaką mają broń, jakie jednostki przeważają]
Po tym monologu zajęła miejsce za barykadą, czuła się jak generał - obserwowała ruchy i toczącą się bitwę, co chwilę wymierzała w kierunku jednego z napastników i strzelała, powtarzając ten ruch raz po raz w odstępach czasowych. Skupiła się głównie na napastnikach posiadających bron białą.
[Pytanie do GMa: jak daleko od nas są wrogowie?, potrzebne mi dokładne dane - jaką mają broń, jakie jednostki przeważają]