24-05-2013, 22:24
Iron z wielką satysfakcją obserwowała najpierw efekty swojego ataku a potem zszokowanego najemnika.
Sprawiało jej frajdę widzieć mazgaja jakim był trafiony w ucho najemnik a także ubitego bandytę. Należało mu się więc nie miała oporów z kolei najemnik... sama odnosiła o wiele gorsze rany.
Mając na oku ruszającego się bandytę podeszła do pseudo - rannego najmity i chcąc mu jakoś dopiec zaczęła swoim zwyczajowym ostrym głosem:
- Płaczesz jak baba, wstawaj do ciężkiej cholery i idź poszukać medyka a nie zachowuj się jak smarkacz.
Klepnęła go i dodała: - To będzie twoja pamiątka.
Po tych słowach ruszyła nad rannego bandytę, stanęła obok niego i wbiła mu kolbę karabinu w bok a potem stanęła na nim jedną nogą przyciskając go do ziemi, z zafascynowaniem patrząc się na jego reakcje.
Nadal wpatrując się w jeńca powiedziała z przerwami po każdym słowie:
- Teraz jesteś kurwa mój.
Po czym wbiła karabin nieco mocniej w bandytę i zapytała go przemiłym głosem:
- Co mi możesz powiedzieć, hmm?
Była gotowa na ogłuszenie rzezimieszka w razie gdyby zaczął coś kombinować.
Sprawiało jej frajdę widzieć mazgaja jakim był trafiony w ucho najemnik a także ubitego bandytę. Należało mu się więc nie miała oporów z kolei najemnik... sama odnosiła o wiele gorsze rany.
Mając na oku ruszającego się bandytę podeszła do pseudo - rannego najmity i chcąc mu jakoś dopiec zaczęła swoim zwyczajowym ostrym głosem:
- Płaczesz jak baba, wstawaj do ciężkiej cholery i idź poszukać medyka a nie zachowuj się jak smarkacz.
Klepnęła go i dodała: - To będzie twoja pamiątka.
Po tych słowach ruszyła nad rannego bandytę, stanęła obok niego i wbiła mu kolbę karabinu w bok a potem stanęła na nim jedną nogą przyciskając go do ziemi, z zafascynowaniem patrząc się na jego reakcje.
Nadal wpatrując się w jeńca powiedziała z przerwami po każdym słowie:
- Teraz jesteś kurwa mój.
Po czym wbiła karabin nieco mocniej w bandytę i zapytała go przemiłym głosem:
- Co mi możesz powiedzieć, hmm?
Była gotowa na ogłuszenie rzezimieszka w razie gdyby zaczął coś kombinować.