Liczba postów: 58
Liczba wątków: 1
Reputacja:
5
Ulubiony kucyk: Twalot
W mojej subiektywnej opinii to dobre opowiadanie, ale zgubiłeś po drodze parę ogonków, przecinków i liter "i". Niektóre rzeczy są też tak jakoś, można by rzec, głupawo opwiedziane. Na razie dałbym 7+ między 8/10
Keep it up, man! To może fajnie się rozwinąć.
KOLOROWE JEST FAJNE, WEŹ IDŹ
10/27
Liczba postów: 405
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
Dobra, dodałem opcje komentowania.
Ech... Gramatyczni naziści będą mieli używanie. :/
Liczba postów: 330
Liczba wątków: 13
Reputacja:
2
Ulubiony kucyk: AJ
Make it happen
Całujcie mnie wszyscy tam, gdzie powstaje ptasie mleczko.
Liczba postów: 405
Liczba wątków: 9
Reputacja:
5
Heh. Będziecie mieli jeszcze wiele powodów by go znienawidzić. I'll make sure of that.
Liczba postów: 178
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Ulubiony kucyk: Blackjack
Nie mowieę że go nienawidzę, tylko że ta postać jest kiepska. O wiele bardziej interesująca, ciekawsza i posiadający wielki potencjał jest mała pegazica. Najemnik moglby ronić najbardziej szlachetne lub obrzydliwe, straszliwe rzeczy a i tak dalej będzie nijaki, matowy, bez czegos czego szukamy w glownym bohaterze. Jedyne co by wygladalo dobrze przy tej postaci to żałosna śmierć, pokazujaca jak bardzo bezlitosne są pustkowia i wykorzystanie tego wydarzenia by wywołać zmiany w pegazicy. Pegazica na glownego bohateta to krok w dobrą stronę, polecam
Liczba postów: 330
Liczba wątków: 13
Reputacja:
2
Ulubiony kucyk: AJ
Cóż powiedzieć...
Tekst pełen jest błędów interpunkcyjnych, niekonsekwentnie stosowana zamiennie jest półpauza i myślnik. Błędy w budowie zdań, w których znajdują się wypowiedzi bohaterów.
Neologizmy, kolokwializmy, więcej błędów interpunkcyjnych i w zapisie.
Mimo tego, utwór zapowiada się interesująco.
Całujcie mnie wszyscy tam, gdzie powstaje ptasie mleczko.